top of page

Om oss

Vi är ett familjeägt företag som grundades 2014 av Thomas Uppström i Grästorp, där företaget än idag har sin bas. Företaget drivs idag av far och son Thomas- och Anton Uppström. Vi hyr ut större entreprenadmaskiner över hela Sverige till uthyrare såväl som entreprenörer. Att vi är lösningsorienterade och har korta beslutsvägar gör oss till en stark spelare i uthyrningsbranschen. Kvalitet och kunskap är ledord för vår verksamhet. För oss betyder det att vi ska leverera rätt maskin med rätt utrustning och sedan finnas med er genom hela uthyrningen genom support och rätt service.

Är du i behov av att hyra maskiner till ett nytt projekt, eller behöver du ersätta en trasig maskin. Vår kompetenta personal har lång erfarenhet av uthyrning och hjälper dig att välja rätt maskin och utrustning för uppdraget. Hos oss kan du hyra maskiner i storlekarna 1 – 25 ton med räckvidd upp till 46 meter. Vi har roterande teleskoplastare, fasta teleskoplastare och hjullastare. Vi kan även tillhandahålla redskap till entreprenadmaskiner.

Önskar du köpa en entreprenadmaskin så har vi flertalet maskiner i olika prisklasser ständigt i lager. Vi kan även hjälpa dig med att ta hem önskad maskin enligt offert.

Vi hjälper dig även med finansiering oavsett om det gäller avbetalning, leasing eller hyrköp.

Kanske behöver du hjälp med att utföra service eller reparation av din entreprenadmaskin. Då hjälper vår kunniga verkstadspersonal dig.

bottom of page